avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda parcare neplatita. Titlu executoriu??
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda parcare neplatita. Titlu executoriu??

Buna!Am o amenda parcare din data de 12. 09 2012 in ORADEA cu tichet parcare timp depasit. Am primit in data de 30 martie un proces verbal in care sunt instiintat de ADMINISTRATIA IMOBILIARA ORADEA:frantic: sa platesc suma de 200 lei, si in care se precizeaza ca in caz de neplata se va proceda la executare silita.Doresc sa stiu daca are valoare de titlu executoriu, si daca aceasta nu se adauga in debit la primarie.Este posibil sa imi sechestreze masina pentru 200 lei??
Eu locuiesc in HUEDIN, JUD CLUJ.Are relevanta daca masina e din alt judet?
Astept un raspuns cat mai urgent. Multumesc!:frantic:
Cel mai recent răspuns: cretalin88 , utilizator 10:51, 15 Aprilie 2013
procesul vrebal de constatare contraventie reprezinta titlul executoriu.
Nu cred ca vor sechestra masina, va vor pune poprire pe conturil, venituri, etc.
Am inteles...in concluzie e mai bine sa o platesc urgent...Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare in alt judet sergiulidia1 sergiulidia1 Buna ziua. Am o masina cu numere de cluj si astazi 28.02.2011 am luat o amenda de parcare in Oradea. Am stationat foarte putin dar nu asta a fost relevant ci ... (vezi toată discuția)
Executare mobila mnmn mnmn Buna ziua, puteti sa-mi spuneti va rog, care ar fi procedura in cazul unei executari mobile de ~8500 lei, cheltuieli de judecata si taxa de timbru pentru un ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare cu tichet expirat maril20eileen maril20eileen buna ziua. am o intrebare cu privire la o amenda de parcare pe care nici nu stiam ca am primit-o. Se pare ca in data de 18.10.2010 am primit o amenda pt ca ... (vezi toată discuția)