avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Angajat la o firma din Ungaria dar activitate ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Angajat la o firma din Ungaria dar activitate desfasurata in Romania

Buna ziua,

Urmeaza sa semnez un contract de munca cu o firma din Ungaria in domeniul vanzarilor. Nu am hotarat inca detaliile adica, daca contributiile si taxele sa fie platite in Ungaria sau sa-mi vireze suma bruta si sa platesc contributiile si taxele in Romania.Suntem inacest stadiu deoarece nici ei nu cunosc detaliile fiscalitatii romanesti. Intrebare: Cum ar fi mai convenabil pentru persoana mea ca si cetatean roman?

Multumesc anticipat
Szilard
Cel mai recent răspuns: szilardkeszeg , utilizator 18:51, 15 Aprilie 2013
Cred ca cel mai bine este sa colaborati cu dansii cu o P.F.A. sau I.I.
Daca c.i.m. va fi incheiat cu o firma din Ungaria, atunci taxele si contributiile se platesc in Ungaria de catre angajatorul respectiv ..
Ok, dar eu imi desfasor activitatea in Romania, nu trebuie sa declar nimic la fisc?
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat in strãinãtate - job si taxe in romanica Arg123 Arg123 Buna ziua tuturor, Am si eu o întrebare poate mă puteți ajuta. Daca mă angajez la o companie din Ungaria urmând sa lucrez in romania ... (vezi toată discuția)
Cod caen. incadrare activitate clauale clauale buna seara! vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament ... (vezi toată discuția)
Angajare persoane cu cetatenie din ue sau non ue la firma romaneasca tagus6 tagus6 Buna seara. As vrea sa angajez din Ungaria, Bulgaria si Moldova ca reprezentanti de vanzari persoane care sunt cetateni ai acelor tari, dar sa fie angajati ai ... (vezi toată discuția)