Buna ziua,
Eu si mai multi colegi care lucram intr-o institutie de stat (primarie) avem o problema, in sensul ca avem cont la aceeasi banca, primaria a trimis op-urile la Trezorerie pentru salarii, Trezoreria a virat banii, dar banca nu ne-a alimentat conturile pe motiv ca Primaria are poprire pe un cont deschis la banca. Poprirea pe acest cont este pentru o datorie a primariei si nu a salariatilor, fiind ilegala. Noi consideram ca suntem in drept sa-i actionat in judecata, avand in vedere ca aceste salarii nu ne-au fost virate cateva zile(inca mai asteptam), banca facand ceva care nu este in conformitate cu legea. Rugamintea mea este, cine este in tema, sa ne indice cadrul legal pe care sa-l invocam, avand in vedere ca s-au tot schimbat si Codul de procedura civila, si Codul civil si Codul Fiscal. Va
Sicer mi-e foarte greu sa cred ca Banca este de vina. Daca trezoreria a virat banii in contul Primariei, primaria ii poate ridica cash cu copii de pe statele de plata si o declaratie pe prorpie raspundere ca nu a virat banii, chiar daca este contul blocat
Cred ca sefii va mint ca banca este de vina si problema adevarata e in alta parte.
Nu strica sa verificati la banca respectiva daca e asa.
Taxele juridice
dorinv
Pot plati la banca, direct, cash, taxe de timbru, in contul primariilor, ca apoi cu chitanta ce eventual o va emite banca, atasata la cerere, sa cer...de ... (vezi toată discuția)