avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract cu o firma de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract cu o firma de paza

buna ziua!
va rog sa-mi spuneti daca pentru un magazin de 100mp dotat cu sistem de alarma montat de firma autorizata sunt obligata prin lege sa fac contract cu o firma de paza pentru monitorizare.am avut control de la politie si,desi totul a fost doar verbal,am fost avertizata sa fac acel contract.desi am citit legea si o gramada de raspunsuri pe site(din care am inteles ca nu exista aceasta obligatie)nu stiu ce sa le spun cand vor reveni...
multumesc.
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 13:31, 15 Aprilie 2013
Nu aveti nici o obligatie in acest sens. Dar daca politia va traseaza ca masura in procesul verbal de control sa aveti monitorizare atunci trebuie sa aveti altfel va pot amenda pentru neindeplinirea masurilor stabilite de organul de control. Monitorizarea o puteti face dvs. sau apela la o societate specalizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia spune ca ... Qala Qala Am un magazin cu produse de profil I.T. de dimensiune relativ reduse, deci nu pot spune ca am marfa de foarte mare valoare. Am doi pereti comuni cu vecinii, ... (vezi toată discuția)
Abuz politisti-va rog frumos un sfat urgent mom mom Sunt pensionar(65 de ani) si am o mica frizerie (un PF) intr-o garsoniera. Ieri m-am trezit cu doi politisti(sectoristi) care mi-au facut un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Sistem supraveghere video Spider06 Spider06 Buna ziua Stiu ca s-a mai discutat pe forum cu privire la sistemele de supraveghere video dar tot nu sunt foarte lamurit. Pe scurt: 1. Firma doreste ... (vezi toată discuția)