avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... seful meu m-a bruscat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

seful meu m-a bruscat

astazi m-a chemat patronul la el si pentru ca ma tot pune sa semnez pe niste acte de confidentialitte si eu am luat actele,dar nu le-am semnat. pt ca nu am vrut sa le semnez, el m-a bruscat sa ies din biroul lui. nu a vazut nimeni. ce pot sa fac? cui ma adresez? a trecut de le amenintari la fapte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 26 Februarie 2009
In ce mod v-a amenintat ? V-a creat vreo temere reala cu un rau ?
Atunci se poate retine infractiune de amenintare, sanctionata la plangerea penala prealabila , introdusa in termen de 2 luni de la data actelor de amenintare.
V-a bruscat ?V-a lovit? putem discuta, in acest caz ,si de infractiunea de loviri sau alte violente 180 Cod Penal.Daca veti dori tragerea la raspundere penala a fapuitorului , puteti sesiza Pol. sau Parchetul
m-a amenintat ca voi vedea eu ce o sa mi se intample...daca nu semnez actele pe care le vrea el. eu trebuie sa mai semnez in perioada de preaviz acte de confidentialitate? eu nu mai am acces la calculator, vin doar sa-mi fac aceste zile pe care le mai mai de stat la astfel de oameni...
m-a impins sa ies afara din biroul lui pentru ca nu vreau sa semnez.
inacceptabil dar se putea intampla oricaruia dintre noi.
parerea mea e ca fiind in preaviz deja se pune problema incheierii raporturilor de munca in baza contractului, astfel cum el a fost incheiat la data de ..., cand ati inceput sa lucrati. in nici un caz nu va poate nimeni obliga sa semnati alte documente decat lichidarea si procesul verbal de predare a inventarului, daca ati avut. ati omis sa specificati cum incheiati colaborarea, pentru ca vorbiti de preaviz, prin demisie sau prin acordul partilor?

cat priveste agresivitatea, tineti-va cumpatul si nu va lasati influentata: evitati, in cel mai bun caz sa mai stati la discutii, altfel decat in prezenta altei persoane.
ei m-au concediat pe motiv de desfiintare a postului. eu stiu ca nu ma suporta. asta e adevaratul motiv. dar vreau sa terminam civilizat. problema e ca e o firma mica si sunt eu si inca 3 persoane:secretara, seful si inlocuitorul sefului. nu am pe cine sa chem in ajutor. dupa bruscare, au plecat toti 3 din firma si m-au lasat singur. ma te pt. viata mea pentru ca am vazut ca au un comportament deviant.
eu sunt o persoana cumpatata, nu recurg la violenta, dar dc ei atenteaza la viata mea, eu cum ma apar? imi e teama pentru ca am vazut ca nu au limita la manie. seful meu considera ca daca are multi bani, ii poate face orice unui om normal(muritor de rand care traieste din salariu!.

Alte discuții în legătură

Intrebare despre lovire sau agresiune claua claua buna ziua am si eu o intrebare ptr cineva care stie sau pentru un avocat intrebrea mea este bataia si lovirea si agresiuna fac parte din aceasi gcategorie ... (vezi toată discuția)
Ce este de făcut când un patron al unui magazin alimentar de imbranceste și îți adresează vorbe jignitoare Ana Maria Voicu Ana Maria Voicu Buna ziua , azi am avut ghinionul de a cumpara 5 pachete de țigări dintr-un magazin și după ce am ajuns la mașina am realizat ca nu erau cele pe care le ... (vezi toată discuția)
Curier agresiv florensya florensya Obisnuiesc sa cumpar online aproape saptamanal, incat am obisnuit curierul sa merg pe strazi alaturate sau in parcari hipermaketuri. Ultima comanda avea ... (vezi toată discuția)