avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... seful meu m-a bruscat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

seful meu m-a bruscat

astazi m-a chemat patronul la el si pentru ca ma tot pune sa semnez pe niste acte de confidentialitte si eu am luat actele,dar nu le-am semnat. pt ca nu am vrut sa le semnez, el m-a bruscat sa ies din biroul lui. nu a vazut nimeni. ce pot sa fac? cui ma adresez? a trecut de le amenintari la fapte.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:23, 26 Februarie 2009
Exista legitima aparare care va poate proteja in cazul in care ei vor atenta la viata dvs , dupa cum sustineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre lovire sau agresiune claua claua buna ziua am si eu o intrebare ptr cineva care stie sau pentru un avocat intrebrea mea este bataia si lovirea si agresiuna fac parte din aceasi gcategorie ... (vezi toată discuția)
Ce este de făcut când un patron al unui magazin alimentar de imbranceste și îți adresează vorbe jignitoare Ana Maria Voicu Ana Maria Voicu Buna ziua , azi am avut ghinionul de a cumpara 5 pachete de țigări dintr-un magazin și după ce am ajuns la mașina am realizat ca nu erau cele pe care le ... (vezi toată discuția)
Curier agresiv florensya florensya Obisnuiesc sa cumpar online aproape saptamanal, incat am obisnuit curierul sa merg pe strazi alaturate sau in parcari hipermaketuri. Ultima comanda avea ... (vezi toată discuția)