Buna ziua
Am un copil minor in varsta de 9 ani,in urma procesul tribunalul ne-a stabilit custodie comuna a copilullui in sensul ca :copilul sta la mine (mama),tata nu a solicitat program de vizita si plateste copilului pensie alimentara.Tatal refuza sa lase copilul sa calatoreascain strainatate pentru ca vrea sa se razbune.Ce trebuie sa fac ca sa obtin acest drept al copilului pe cale juridica?
Cred ca este necesar sa obtineti o hotărârea judecătorească prin care instanţa sa suplineasca acordul celuilalt părinte pentru plecarea cu minorul in strainatate.
Aveti nevoie de dovezi ca tatal refuza sa va dea acordul-sa semneze o declaratie in fata notarului ca este de acord.
Fara dovezi, nu aveti nici o sansa.
Trebuie sa-i solicitati in mod special acea declaratie printr-o notificare trimisa prin agent procedural sau cu scrisoare recomandata cu confirmare de primire-dar cu continut declarat la Posta, sau scrieti-i email si poate va raspunde ceva frumos...
Domiciliu minor
adi68pop
buna ziua.
am o intrebare.
sunt divorțat și prin hotărârea de divorț, fiul meu minor are stabilit domiciliul la mine.
eu intenționez să plec din ... (vezi toată discuția)