avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul indemnizatie al doilea copil, cu venituri din UE
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul indemnizatie al doilea copil, cu venituri din UE

Buna ziua,

In anul 2012 ne-am mutat in Luxembourg beneficiind din luna martie 2012 de alocatia pt. cresterea copilului din statul in care ne aflam in valoare de aprox. 750e.
Incepand cu 1 august mi se va termina CCC (in luna iulie ne intoarcem acasa) si ar trebui sa ma intorc la locul de munca, numai ca sunt insarcinata si trebuie sa nasc in oct. 2013.
Intrebarile mele sunt:
1. Pot sa intru in conc. prenatal de la 1 aug. si pana la data aprox. de nastere (20 oct.)?
2. Cum mi se va calcula indemnizatia pt. ce de-al doilea copil, avand in vedere ca in ultimele 12 luni nu am avut niciun venit in Romania, dar am in Luxembourg?
3. Va trebui sa mi se completeze de catre inst. abilitata din Luxembourg formularul E411 si sa merg cu el la Prestatii Sociale Bucuresti sau la sectorul de care apartin cu domiciliul?

In speranta unui raspuns, va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: LAM , utilizator 09:38, 16 Aprilie 2013
Inainte de intrarea in CCC1 unde erati angajata?
In Romania.
Nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie copil ioanabubu ioanabubu Buna.In momentul acesta sunt in a 5-a luna de sarcina si locuiesc in Italia dar intr-o luna vreau sa ma intorc in tara adica ACASA :).Aici(in It) avut contract ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere copil Roziotzy Roziotzy Buna ziua, am o fetita de un an si opt luni si practic ar trebui saa intorc la serviciu in octombrie cand fata ar face 1 an si 11 luni, conform OUG 111/2010. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cel de-al doilea copil adriana007 adriana007 Buna Ziua, Sunt in CCC pana pe 18 iulie 2014 ( din iulie 2012 ), intre timp am ramas insarcinata si data probabila a nasterii va fi la inceputul lui octombrie. ... (vezi toată discuția)