Fosta sotie trebuie sa isi ridice de la mine niste bunuri mobile constand in obiecte de uz casnic ( mobilier etc), in urma partajului in care mi s a atribuit casa in totalitate. Intrebarea este cate notificari trimite executorul sa vina sa le ridice si care este intervalul minim -max dintre ele, deoarece doresc sa scap de aceste bunuri cat mai rapid.
A 2 a intrebare daca nu se prezinta deloc dupa bunuri cum scap de ele? pot folosi casa in totalitate cu aceste bunuri inauntru avand in vedere ca aceasta casa este propietatea mea intabulata si bunurile sunt sub sechestru?? va multumesc
Nu exista legal precizat numarul de documente comunicate de bej catre proprietarul bunurilor ramase in imobil
Aveti obligatia sa depozitati bunurile in vederea predarii proprietarului de drept
Bun , nu exista legal dar in practica cum se procedeaza, doar nu o sa stau in apartamentul meu pe viata sa ma impiedic de ele prin casa. Trebuie sa existe o modalitate de a le scoate afara sau a le da executorului in custodie.
Executare silita
MihaiMihai67
in cazul in care o banca vrea sa te execute silit, are dreptul sa intre in casa cu forta? Adica iti poate sparge usa si navali inauntru, pur si simplu? Si apoi ... (vezi toată discuția)