avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire diferenta taxa timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire diferenta taxa timbru

Am depus azi 15.04 a.c o cerere la AFP de restituire a diferentei intre timbrul de mediu cf OUG 9/2013 si taxa pe poluare pe care am platit-o in 2008 la inmatricularea masinii.diferenta ar fi de 2200 lei. Las la o parte faptul ca acolo mi s-a spus ca nu e vorba de nici o diferenta,ci dimpotriuva,desi am calculat cf site-ului ANAF, dar am depus totusi cererea cu toate documentele si mi s-a dat nr de inregistrare,dar mi s-a specificat ca voi primi raspunsul in 45 zile lucratoare.Am verificat in codul fiscal si acolo nu se precizeaza daca sunt lucratoare sau calendaristice.Care este termenul corect in care trebuie sa mi se raspunda?
e o harababura totala la sectorul 1. Nu mai stiu unde sa ma adresez, e vorba totusi de banii mei..
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 22:57, 15 Aprilie 2013
Stati linistit/a ca si eu sunt in aceeasi situatie in Deva, deoarece procedura de verificare de la ANAF a taxei auto dureaza din cauza birocratiei! pentru ca cei de la ANAF trebuie sa ia legatura cu instanta( ca cica poate o fi un dosar in instanta pe rol de recuperare a taxei)! apoi asteapta dupa instanta pana ne ia dracu'! scuze ca si eu is nervos:D
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator
Cred ca cel mai bine era sa-i dati in judecata si sa va recuperati prin hotarare judecatoreasca intreaga suma, dar fiecare cu decizia ce ii apartine
Bafta
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
carmen01011958, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto in instanta vavigabi84 vavigabi84 Buna ziua, Va rog sa imi raspundetila aceasta problema: am facut actele ptr inmatriculare, am fost la ANAF, am depus dosar pentru calculul taxei auto/prima ... (vezi toată discuția)
Restituire diferenta dintre taxa de poluare si timbru de mediu savaliviu2 savaliviu2 va salut cu tot respectul.va rog mult sa ma ajutati ! fiica mea a platit taxa de poluare in 07.02.2011. 1100 de euro.noi am calculat pe calculatorul oficial ... (vezi toată discuția)