avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament

Buna seara,
vin cu o intrebare scurta:Ce valoare are un testament facut de matusa mamei,matusa care m-a si crescut ea neavand copii si sotul (TATA) a decedat.Poate cineva contesta acest act? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ovidiuracing , utilizator 22:50, 15 Aprilie 2013
Poate fi contestat de fratii/surorile acesteia, aflati in viata la momentul decesului matusii.
Matusa nu mai are frati si nici surori.Au decedat.Sotul ei nu a avut frati sau surori.Reiese ca nu poate contesta nimeni acest act?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine sunt mostenitorii Sophiam Sophiam Buna ziua! Matusa mea dupa mama are 84 ani. Nu are copii, este vaduva si rudele cele mai apropiate suntem noi, eu si fratele meu. Nu mai exista alte matusi ... (vezi toată discuția)
In ce conditii ma pot mosteni pe mine fratii vitregi (dupa tata) ? mariusb74 mariusb74 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei au divortat cand aveam 4 ani.Eu am ramas cu mama in apartamentul in care stam si acum (ea a preluat ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am următoarea situație: matusa mea (este femeia ... Lav_28 Lav_28 Bună seara! Am următoarea situație: Matusa mea (este femeia care m-a crescut de la 3 ani, practic este mama mea) dorește sa îmi lase apartamentul. ... (vezi toată discuția)