avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschidere de 10,99 mp,
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschidere de 10,99 mp,

buna seara eram foarte curioasa daca pot face o constructie pe un teren de 1500 de mp dar cu deschidere de 10,99 mp. mentionez ca ata vecinul din dreapta cat si vecinul din stanga nu au nici o constructie. astept urgent un raspuns.multumesc muult. mentionez ca lotul asta trebuie dezmembrat in 3 parti egale, dar celelalte 2 parti tot mie imi vor reveni datorita unui schimb, deci practic de asta tre sa il imaprt in 3 ca sa pot face skimbul. am fost azi la dezemembrari si mi-a zis ca tre sa am 12 mp deschidere ca sa imi aprobe certificatul de urbanism.ajutor
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
mariasimonacercel, utilizator

Alte discuții în legătură

Interdictie instrainare teren GherghinaP GherghinaP buna seara, va rog sa-mi spuneti daca pot instraina - vinde 25 mp din cota de 50% din terenul (curte) pe care il detin cu un alt coproprietar in urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Acces dezmembrare aliaz aliaz Buna ziua, Sunt proprietarul unui teren cu suprafata de aprox. 1500 mp (lungime aprox. 150 m, latime aprox. 10 m). Am gasit cumparator pentru jumatatea ... (vezi toată discuția)
Abuz - teren in indiviziune babysee babysee Buna ziua, situatia cu care ma confrunt este urmatoarea: a existat un lot in suprafata de aprox. 3000 mp; in 1998 am cumparat din acest lot suprafata de ... (vezi toată discuția)