avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii PFA

Buna ziua. As vrea sa stiu ce contributii platesc daca sunt PFA?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lidiaeurope , utilizator 11:02, 16 Aprilie 2013
Veti plati impozitul pe venit de 16%, contributie la sanatate de 5,5% si in unele situatii, daca nu aveti incheiat un contract de munca in alta parte sau daca nu sunteti pensionar, contributie la pensie.
Multumesc frumos. O zi excelenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contributii - pfa, pensionar epifanie epifanie Buna ziua .Am incheiat un contract de management cu un SRL pe PFA eu fiind si pensionar .In afara de 16% impozit mai platesc si contributiile de sanatate si ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa catalinalucia catalinalucia Buna, Am un pfa la care sunt si angajata ce anume trebuie sa mai platesc inafara de 16% impozit pe venitul net si contributiile la salarii. Astept un ... (vezi toată discuția)