avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pensie de boala afectata de executare silita?
Discuție deschisă în Executare silită

pensie de boala afectata de executare silita?

Buna ziua,
As dori un rapsuns la problema mea
La un credit facut pentru cumpararea unor bunuri de la firma altex,tatal meu a platit timp de 5 ani,iar apoi a ramas fara loc de munca,s-a imbolnavit si s-a operat de cancer,iar in prezent a obtinut o pensie pe caz de boala.De aproximativ un an nu a mai platit creditul,iar acum a primit instiintare de executare silita,mentionez ca nu are nici un alt bun sau venit in afara de pensia pe caz de boala.Ce se va intampla,ii vor pune proprire pe pensie?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:47, 16 Aprilie 2013
Ajutoarele pentru incapacitate temporara de munca, compensatia acordata salariatilor in caz de desfacere a contractului individual de munca pe baza oricaror dispozitii legale, precum si sumele cuvenite somerilor, potrivit legii, nu pot fi urmarite decat pentru sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere si despagubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vatamari corporale, daca legea nu dispune altfel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cu contestatie adrianagvr adrianagvr Buna ziua. in urma neachitarii unui credit am poprire pe salariu. Am facut contestatie la executare de pe data de 7.02. Au trecut 45 de zile si nu am primit ... (vezi toată discuția)
Poprire anaf pe salariu Marinica Adriana Marinica Adriana Cat poate sa-mi opreasca angajatorul din salariile compensatorii? (vezi toată discuția)
Poprire venituri aferente concediului medical karlasofia karlasofia buna ziua. pe perioada concediului medical, se pot face in continuare retineri pe venit, saalriu, (retineri in urma unor popriri care nu reprezinta \"sume ... (vezi toată discuția)