avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Obtinere diploma de licenta de la Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Obtinere diploma de licenta de la Spiru Haret

buna ziua este nevoie de avocat pentru a cere in instanta obtinerea diplomei de licenta de la spiru haret promotia 2009?care sunt cheltuielile pentru o astfel de problema si pasii de urmat.va multumesc
Cel mai recent răspuns: lfodor , utilizator 09:30, 18 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc frumos pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolventa spiru hare (fac. drept) promotia 2009 CEF CEF Buna ziua, as dori sa intreb si eu la randul meu bsolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, ce demersuri ar trebui facute in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta the mark the mark Buna ziua,sunt absolventa promotia 2009 la Universitatea Spiru Haret la una din formele de invatamant neacreditate,sunt implicata intr-un proces pentru ... (vezi toată discuția)
Ce acte se depun pt.a da in judecata univ.spiru haret? MOCANU DOINA MOCANU DOINA [b]Buna ziua. Sunt una din miile de \"Licentiate\" ale Univ. Spiru Haret. Dupa 3 ani de studiu si.... \"cotizari\", am primit o DIPLOMA ONORIFICA. ;)Un ... (vezi toată discuția)