Se pare ca cei de la Politia Locala au vreo problema cu mine ....sau nu stiu ce sa mai cred... Am avut deja 2 procese castigate cu ei si se pare ca tot nu au terminat.
in 2012 am primit o amenda pentru un panou de mici dimensiuni publicitar care nu era pe domeniul public , ci in incinta magazinului. (amenda este primita pe pers. fizica )
Acum am primit instiintare cum ca Politia Locala prin nu stiu ce avocat fac recurs la decizia luata in instanta. Ei invoca faptul ca fapta a fost gresit incadrata.
Acum ceva zile un Politist Comunitar a venit si a facut ceva poze pe afara magazinului. Intrebat de ce face poze a spus ca trebuie sa prezinte o situatie superiorilor cum ca nu mai sunt panouri pe spatiul public.
Am primit dupa vreo saptamana citatia impreuna cu textul legii adoptate in 2011 cu publicitatea in Bucuresti si vreo 2 poze.
Se pare ca ma cheama din nou in judecata pentru niste afise lipite pe magazin (bere, chips , suc si telefonie mobila).
Mentionez ca nu sunt pe spatiul public (stalp, trotuar sau strada) .
De asemenea magazinul avand vitrina la strada toate produsele sunt afisate la geam (gen chiosc stradal).