avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii firma fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii firma fara activitate

Buna ziua, avem o firma de tamplarie pvc care in anul 2011 a avut actiivitate iar in anul 2012 nu am mai inregistrat nimic din lipsa comenzilor, intrebarea mea este: trebuie cumva sa depun vreo declaratie de inactivitate/suspendare a activ. pt anul in care firma nu a avut activitate ec. sau nu trebuie facut nimik, mentionez ca au fost transmise toate declaratiile chiar si cea cu profitul pe ian 2013 intrucat am trecut obligatoriu la mictrointreprindere cat si decl. 010 de schimbare a vectorului fiscal "mictrointreprindere". Este in regula daca intr-un an nu am activitate si depun toate actele pe 0 sau sunt obligata sa o suspend sau altceva?
Va multumesc foarte mult!
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:32, 16 Aprilie 2013
Nu sunteti obligat sa "suspendati" societatea; sunteti obligat sa depuneti declaratiile la termenele la care va incadrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 100 la firma suspendata stematud stematud Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea dilema: Pentru o companie care a fost suspendata pana in trim 4 anul 2012 si pentru care [b]nu s-a facut nici un demers de ... (vezi toată discuția)
Declaratii microintreprindere anairam_unid anairam_unid O firma neplatitoare de tva care a fost platitoare de impozit pe profit si care acum trece la microintreprindere trebuie sa faca declaratia 101(termen ... (vezi toată discuția)
Declaratia 010 kamy_nora kamy_nora Buna ziua, O societate infiintata in ian.2013, paltitoare de impozit pe profit( firmele infiintate in ian. 2013, nu erau obligate sa treaca la micro), nu a ... (vezi toată discuția)