avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am acest drept?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am acest drept?

nu am depus cerere in termenul legal pentru restituirea casei demolate de ceausescu dar am depus mai tirziu .au respins cererea m-am judecat cu ei si am pierdut la recurs formulat de ei dupa ce am cistigat la judecatorie.eu mai am vreo sansa acum ? trebuie sa deschid alt proces sau ce sfaturi imi dati?
Cel mai recent răspuns: vioooo , utilizator 13:29, 16 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un sfat catalina45 catalina45 BUNA ZIUA. Mama mea a pierdut un proces la instanta de fond , la fel si recursul. Urmeaza sa facem apel. Si pentru ca nu mai avem bani am dori sa ne ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am pierdut un proces in in constatarea calitatii de mostenitor intrucit s-a admis o exceptie invocata de niste intervenienti in interes ... (vezi toată discuția)
Daca au fost depuse actele pentru autorizatia de constructie casa mai poate fi demolata? grecuraluca grecuraluca As dori sa imi oferiti raspunsuri cu privire la urmatoarea problema: anul trecut (2011) in ianuarie am depus actele pentru obtinerea cetificatului de urbanism ... (vezi toată discuția)