avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare bani imprumatati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare bani imprumatati

acum vre-o 6 luni am imprumutat unei cunostinte o suma de bani,fara o chitanta,doar cu un martor.ce anume pot face pentru a-mi recupera banii?va multumesc!
Cel mai recent răspuns: liviupaun , utilizator 14:15, 16 Aprilie 2013
Sa va adresati instantei de judecata. Dar daca aveti doar un singur martor, drumul va fi lung si anevoios.
dar am vre-o sansa?sau ce anume ar mai trebui sa fac?va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani mihaiz mihaiz Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani si am facut o chitanta de mana semnata de mine, de el si de doi martori. Intrebarea mea este daca am vreo sansa sa ... (vezi toată discuția)
Imprumut in familie CioCris CioCris Buna ziua Anul acesta am imprumutat pe sora mea cu 8500 de lire ca sa isi poata plati avansul la un apartament. Intelegerea a fost sa stea baiatul meu care ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)