avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare
Discuție deschisă în Executare silită

executare

Pt o sentinta civila din ianuarie 2013, dar cu dosar executional deschis in martie care cod se aplica in cazul executarii?? cel nou sau cel vechi?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:31, 16 Aprilie 2013
Buna ziua,

Nu conteaza cand e emis titlu, ci cand inregistreaza executorul cererea creditorului. Daca cererea de executare e trimisa la executor ulterior datei de 15.02.2013, se aplica actualul cod de procedura, altfel se aplica vechiul cod.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acțiune în constatare perimare executare silita Ioanasergiu1985 Ioanasergiu1985 Am înaintat în instanță acțiune în constatare perimare executare silita. Am solicitat de la executori dosarele de executare și am mers la un avocat care ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu ContSters340125 ContSters340125 Buna ziua, Am un titlu executoriu deci sunt in proces de executare silita privind programul de legaturi personale cu minorul Intre timp s-a dat o ... (vezi toată discuția)
Calcul prescriere executare silita florina70_c florina70_c Buna ziua! Va adresez rugamintea de a ma ajuta si sprijini in urmatoarea problema - [b]daca s-a prescris sau nu termenul de executare silita a unui titlu ... (vezi toată discuția)