avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizia de numire pe post in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizia de numire pe post in invatamant

Buna ziua!

Doresc sa primesc o lamurire in legatura cu decizia de numire pe o catedra din invatamant. Situatia este in felul urmator: anul trecut s-a schimbat denumirea scolii si anul acesta am primit decizii cu noua denumire a scolii. Problema mea este ca directorul ne inmaneaza documentul respectiv in copie, originalul pastrandu-l la scoala. Va rog sa-mi spuneti daca este corect.

MUltumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 16 Aprilie 2013
cristinne09, utilizator

Alte discuții în legătură

Titular in invatamant Radamante Radamante Anexă la ordinul ministrului educaţiei naţionale nr. 4895/10.11.2014 Art. 2 (1) Prin cadre didactice titulare în sistemul de învăţământ ... (vezi toată discuția)
Revenire la serviciu din concediu crestere copil mncngrn mncngrn Buna ziua! Am o problema. Lucrez in educatie ca profesor invatamant primar. In anul 2009 am primit titulatura pe scoala de centru Trusesti. Am functionat un an ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna hutucata72 hutucata72 Am apelat la dumneavoastra pentru a ma lamuri asupra unei probleme - am ocupat functia de director de scoala pina la data de 7.04. 2012, cind mi-a incetat ... (vezi toată discuția)