avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ordonanta presedintiala-afisare in portal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ordonanta presedintiala-afisare in portal

Buna seara,

Dupa depunerea unei cereri de ordonanta presedintiala la Judecatorie, in cat timp ar trebui sa apara in portalul portal.just.ro?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:42, 16 Aprilie 2013
Ca si nr de dosar ,apare in portal in aceeasi zi in care a fost inregistrat respectiv imediat daca a fost depus la instanta si la data inregistrarii corespondentei daca a fost trimisa prin aceasta metoda.
Depinde...
Se poate sa apara si dupa 2-3 zile.
Eu am avut astfel de situatii.
Aveam 3 procese si in fiecare zi aparea cate unul...desi toate au fost depuse in aceeasi zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala edward_zone edward_zone Buna ziua, Dupa depunerea unei cereri de ordonanta presedintiala la Judecatorie, in cat timp ar trebui sa apara in portalul portal.just.ro? Am depus de 7 ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor in instanta anabianca5 anabianca5 Buna Am cateva intrebari legate de un divort in instanta de comun acord ce implica si un minor 1. Cat dureaza ca dosarul sa fie inregistrat si sa aparata pe ... (vezi toată discuția)
De cine depinde obtinerea nr-ului de dosar ? drastic drastic La ce se refera avocatul cind spune : « Așteptați să vă contactez după ce am numere de dosare. » La ce fel de dosare se refera ? Mai la subiect, ma ... (vezi toată discuția)