avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere impozit copii aflati in intretinere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere impozit copii aflati in intretinere

Buna ziua,
As dori sa aflu daca pentru 2 copii aflati in intretinere, dintre care unul cu handicap grav si un venit brut de 2847 lei, pot beneficia de deducere de la impozit si daca da, ce inseamna aceasta ca valoare la acest salariu.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dragos Stefan , Consultant resurse umane 22:27, 16 Aprilie 2013
Beneficiati de 40 lei deducere personala in conditiile expuse...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deduceri pentru copilul aflat in intretinere Verapop Verapop Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:pt un angajat cu cim pe per nedet cu un copil in intretinere si care doreste sa il ... (vezi toată discuția)
Deduceri din impozitul pe salariu pentru copii boicuoana boicuoana buna as dori si eu daca se poate sa stiu cat anume valoreaza deducerea de salar ,eu am trei copii si cine anume poate beneficia de aceasta (vezi toată discuția)
Deducere impozit la salar t copil in intretinere elennna elennna buna. am un copilas de 3 ani si 4 luni care nu e trecut in intretinere la sot. eu m-am intors la servici de 5 luni si nu mi s-a spus ca trebuie sa fac cerere ... (vezi toată discuția)