avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren de langa bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren de langa bloc

Sant din oradea ,locuiesc la bloc,in vecinatatea blocului sant doar case.As dori sa intreb cum e posibil ca vecinul de langa bloc sa poata sa-si mute gardul mai aproape de bloc?la cadastru,la arhitectul sef am primit raspuns ca blocul are doar 1 m imprejur,restul e domeniu public,vecinul isi mareste curtea pe domeniul public luind din locul de joaca al copiilor?avem schite cu parcelele cu numere topo ,terenul acela nu are nici un numar,e o bucata pe lateralul blocului
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:15, 16 Aprilie 2013
Pentru clarificarea situatiei sesizati oficial directia corp control din primarie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate vera58 vera58 ce se poate face atunci cand actul de v/c spune vecinatatile intr-un fel iar schita cadastrala arata altfel vecinii.exemplu,la vest corpul de casa al ... (vezi toată discuția)
Sevitute ili47 ili47 Am impartit un teren in trei ,ca sa avem intrare din strada ,din terenul fiecaruia am taiat 6 m latime pt o servituta ,avem cadastru,Cf,partaj,platim taxele ... (vezi toată discuția)
Întãruºare teren hot77cmc hot77cmc Bine v-am regăsit. Am cumpărat recent un teren la care a fost facuta prima data cadastrul in anul 2003(atunci terenul a fost cumparat de cel de la care l-am ... (vezi toată discuția)