avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

ce se poate face atunci cand actul de v/c spune vecinatatile intr-un fel iar schita cadastrala arata altfel vecinii.exemplu,la vest corpul de casa al proprietarului x insa schita cadastrala arata teren si nu corpul de casa .
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 09:31, 19 Februarie 2010
Un sfat realist, in multe cazuri schitele cadastrale au fost intocmite intentionat gresit,in functie de interesele unui apropiat al acestuia. in cazul acesta daca ai fi putin mai explicit despre ce este vorba cred ca as putea sa-ti raspund exact la problema ta, din cate am inteles momentan problema ta se poate rezolva doar adresandu-te unui topograf care poate corecta numarul sau in unele cazuri numerele topo mai ales ca C/V in cazul de fata nu este autentic,cel putin ar fi sanse mici sa fie autentic.topograful poate face corecturi de titluri de proprietate si in inscrisuri de C.F.
Sau cum zici ca la vest este corp de casa in c/v si in schita teren, posibil ca aceea casa sa nu fie inregistrata nicaieri caz in care nu ar putea sa apara sau a fost construita ulterior datei in care sa intocmit schita cadastrala. dar ma repet un topograf poate rezolva poblema.
Ultima modificare: Joi, 18 Februarie 2010
ContSters79960, utilizator
buna ziua!
la momentul semnarii contractuluide V/c exista planul de amplasament si delimitare a corpului de proprietate?
buna ziua. exista un antecontract ,unde se specifica obligativitatea vanzarii dupa intocmirea documentatiei cadastrale,se face documentatia cadastrala, cadastristul nu respecta intru-totul descrierea vecinatatilor proprietatii si delimiteaza proprietatea intr-o interpretare proprie, nu prevede servitutea pentru iesirea la calea publica,proprietatea fiind la loc infundat,in actele precedente este specificata servitutea, nu cuprinde in schita cadastrala o jumatate de pivnita care se afla sub cladirea vecina aflat in proprietate prin v/c ,doar in memoriul tehnic scrie beci sub casa,notarul face actul dupa cadastru ,omitand servitutea ,si pivnita ,nu scrie vecinatatile,ce e mai rau e ca notarul nu mai e in viata.nu stiu cum sa procedez, sa ma adresez unui notar pentru rectificare? am cumparat toata proprietatea cu toate drepturile fostului proprietar.as vrea sa clarific lucrurile . multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 19 Februarie 2010
vera58, utilizator
buna ziua!
trebuie vazut exact obiectul contractului de vanzare cumparare.
mergeti cu actele la un avocat sa va spuna ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un imobil (retrocedat) poate fi intabulat daca proprietarul nu are rol fiscal pentru fiecare apartament in parte? Marta Tot Marta Tot Un imobil retrocedat, cu 10 apartamente locuite de fosti cumparatori pe L 112, poate fi intabulat fara ca proprietarul sa aiba rol fiscal ( la Administratia ... (vezi toată discuția)
Cine are dreptate, ancpi sau notarul iozi iozi Buna ziua, Vreau sa rezolv o problema aparuta intre mama mea si notarul (notariatul) care i-a incheiat un contract de vanzare-cumparare, cu uzufruct ... (vezi toată discuția)
Mostenire care nu mi se acorda in totalitate ionut_visan ionut_visan Buna ziua,am si eu o problema mai complicata zic eu la care nu mi-a raspuns sau nu ma lamurit nimeni sunt mostenitor pe un teren da 1 hectar provenit de la ... (vezi toată discuția)