avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 290- amanare perpetua!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 290- amanare perpetua!

Buna ziua si multzumesc anticipat persoanelor amabile ce vor dori sa intre in dialog!
As dori sa stiu de la persoane care au mai trecut prin situatia mea si/sau care au rutina in aplicarea legilor, care e parerea lor intr-o problema aparent, fara iesire!
Am depus cerere si toate documnetele prevazute de legea initiala si de celelalte hotarari de guvern ce au urmat, adica acte proprietate,declaratii martori, declaratii pe propria raspundere, dovada calitatii refugiat ...
Ma confrunt cu o situatie ... "bizara" din punctul meu de vedere! Trebuie sa intru in posesia acelei Hotarari a comisiei judetene in ce priveste cuantumul despagubirii... Mi s-a spus ca toate documentele sunt ok,numai ca sunt chemat din doua in trei zile la prefectura sa iau hartia dar .... am ghinion! Comisia in cauza numara sapte membrii si e greu sa se intruneasca si sa semneze hartia!!! merg la prefectura de peste cinci luni! Acelasi raspuns! Nu a semnat comisia , deoarece e greu sa se intruneasca 7 persoane!!!!!
Cum ati proceda Dvs.? Ce pot face? Unde ma pot adresa , cu succes? Ati mai auzit asa ceva?
Cel mai recent răspuns: xxx073 , utilizator 17:07, 29 Mai 2010
incercati pe calea instantei, obligatia de face, obligarea comisiei de a semna un act . luati legatura cu un avocat.
Ideea e ca ei sunt "profesionisti" in tergiversari, amanari si tot felul de trucuri care sa ma impiedice sa intru in posesia acelei Hotarari. De aceea doream sa comunic cu Dvs. sa actionez legal si cu sanse de reusita!Oare ce sanse o sa am folosind calea instantei?
Inca ceva nu-mi este clar: ideea tergiversarii o fi a comisiei judetene sau ... a "taticilor " superiori lor?
Intrebati asta niste oameni care traiesc din urma sanselor existente in instanta... asa incat, ce rasozns credeti ca o sa va dam?
Ca daca noi credem ca nu exista sanse in instanta, ar trebuik sa ne schimbam profesia, simplu, nu?
Cat despre provenienta ideii de tergiversare, daca intr-adevar o fi fost ideea cuiva, ar trebui sa fim cititori in stele sau in ganduri... or e departe de abilitatile noatstre a avea astefl de puteri magige.
Daca aveti intrebari la obiect, poate va putem ajuta.
Din raspunsul Dvs. am inteles mai mult decat ati scris!
In acelasi timp cred ca si Dvs. nu v-ati imaginat ca m-am adresat celor care intocmesc ... zodiacul!!!
O alta intrebare mai la obiect decat ca "o comisie nu-mi da un drept legal" cum as putea sa o formulez? E drept ca nu sunt de profesie jurist! Am inteles ce ati gandit...
Oricum va multumesc de dialog! Succese in continuare!
Avand in vedere ca oricum autoritatea care ar trebui sa va despagubeasca nu are fonduri si ca abia s-au platit cateva zeci de cereri de despagubiri... nu prea va ajuta la mult decizia aceea! Din pacate va spun...
Dar da, cred ca in instanta aveti sanse pe o astfel de actiune.
Insa eu i-as notifica intai, punandu-le in vedere ca solicit eliberarea deciziei, altfel ii dau in judecata dupa scurgerea termenului legal de 30 de zile de la primirea prezentei.
Cam asa, in mare...
POate ca se aduna ca sa nu fie dati in judecata, cine stie... si scapati de-un stre si dv.

Alte discuții în legătură

Legea 290 /2003 basarabia-amanare perpetua!!! starcopit starcopit Buna ziua si multzumesc anticipat persoanelor amabile ce vor dori sa intre in dialog! As dori sa stiu de la persoane care au mai trecut prin situatia mea ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese in procesul de retrocedare? Balaurul Balaurul Buna ziua, Va rog sa postati parerea dvs referitoare la urmatorul aspect/situatie: In 2010, prin reducerea posturilor din administratie [b]juristul X din ... (vezi toată discuția)