avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare atributii administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare atributii administrator

Buna ziua,

De ce acte am nevoie la ONRC pentru a modifica cateva din atributiile Administratorului unui SRL cu doi asociati (unul dintre ei este si Adninistrator), prevazute in Statutul firmei?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: emillius , utilizator 15:07, 7 Mai 2013
Hotărârea adunării generale a asociaţilor şi actul constitutiv actualizat cu cele înscrise în hotărâre.
inca o intrebare: Actul constitutiv trebuie autentificat notarial sau pur si simplu va purta semnaturile asociatilor?
Nu este obligatoriu să fie autentificat de notarul public, este opţiunea dumneavoastră. Actul constitutiv este valabil şi în cazul în care este semnat doar de asociaţi.
Multumesc pentru ajutor. Insa, ce formular trebuie sa completez la ONRC? Impreuna cu completarea actului constitutiv mai am de radiat un punct de lucru. Depun un singur dosar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale srl Jurist TM Jurist TM In cazul in care cei doi asociati dintr-un SRL cesioneaza toate partile sociale catre doua persoane ( noii asociati ai SRL-ului), ce acte sunt necesare pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate tip srl Nina1 Nina1 Ce documente sunt necesare pentru inregistrare sediul societate tip srl? Cu stima (vezi toată discuția)