avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Notificare plata abonament companie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Notificare plata abonament companie mobila

am primit o decizie de efectuare a unei plati restante catre orange si am un debit de 672,64 lei penalizari de 672,64 lei dobanda legala de 142,87 lei si o taxa de reziliere de 113 lei.Intrebarea este este posibil ca penalitatile +dobanda +taxa sa fie mai mare de o data si jumatate decat debitul??????? Ce se intimpla cu noi, unde traim,
numai sanctiunile sunt la putere in tara asta?! Sa nu se inteleaga gresit debitul il recunosc si nu-l contest,trebuie achitat.Dar cum statul mi-a luat un an din salariu sa mai astepte orange-ul un pic............Va multumesc anticipat celor ce-mi veti raspunde!:((
Ultima modificare: Miercuri, 17 Aprilie 2013
savoiu camelia virginia, utilizator
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 12:31, 17 Aprilie 2013
vezi ce scrie in contract. E posibil ca penalizarile+dobanzile+etc sa depaseasca debitul principal. Si statul face la fel cu impozitele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atentionare de plata de la eos ksi gigionej gigionej Am primit o somatie de plata din partea societatii Eos KSI ROMANIA SRL in baza unui contract de prestari servicii incheiat cu SC ORANGE SA avind un debit de 50 ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie mircea1482 mircea1482 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi profesioniste legate de problema mea. Am avut in 2001 un abonament la Orange pe care stiu ca l-am ... (vezi toată discuția)
Recuperare corecta de catre executor a datoriilor la banca eagle_free eagle_free Am citit un material (publicat in august 2012) pe net care spune ca: Astfel, conform noilor reglementari, nu se pot aplica dobanzi penalizatoare decat la ... (vezi toată discuția)