avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... program vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

program vizita

Buna ziua! As dori sa aflu care este programul maxim (extins) de vizitare copil acordat de instanta? Din cate am citit, am observat cutuma cu doua weekenduri pe luna, etc, etc, ori eu doresc sa fiu jumatate de timp (doua saptamani la mine, doua la mama, spre exemplu) cu copilul meu, pentru ca sunt un tata care-mi idolatrizez copilul si nu pot sta despartit de el atata timp! Mama nu doreste contactul meu cu minorul din nici un punct de vedere (vizita, telefon, ca sa nu mai vorbesc de luare copil la domiciliul meu, de care nici nu vrea sa auda), de aceea sunt nevoit sa deschid proces de stabilire program vizitare minor! Doar ca nu stiu cum sa cer programul, care sunt limitele acestuia! V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati acorda un sfat! Custodia este comuna, dar eu nu am dreptul conform opiniei mamei sa-mi vad copilul care are 4 anisori! Ce mai pot face pentru a-mi vedea copilul, in conditiile in care amiabil nu se poate discuta cu mama? Multumesc anticipat!
Faceti ordonanta presedintiala pe un program stabilit impreuna cu avocatul dv. si nu dureaza 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Custodie unica Dragos03 Dragos03 Buna ziua Am si eu cateva intrebari nu stiu in ce masura ma puteti ajuta . Pe scurt situatia este urmatoare , am o fetita dintr-o relatie anterioara de ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor cmadrian1 cmadrian1 Buna ziua. Sunt tatal unei fetite de 3 ani si 6 luni, incredintata mamei ei spre crestere si educare. In ultma vreme fetita si-a manifestat tot mai des ... (vezi toată discuția)