avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Concordanta bilant-deccl.101
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Concordanta bilant-deccl.101

Am preluat contabilitatea unei firme in 2012. Bilantul pe 2011 a fost predat. Am constatat, ca nu s-a calculat si inregistrat impozit pe profit in valoare de 3217 lei. Am declarat in 101 si s-a si platit. In 2013 aprilie am primit scrisoare de la finante, ca in bilant(formular 20) figureaza cu impozit 0, deci nu coraspund sumele. Imi spune, sa fac corectiile necesare. Bilant rectificativ nu este. Daca depun rectificativ la 101 cu suma 0, nu e corect. Cum sa fac rectificarea ?
Cu multumiri,
Cel mai recent răspuns: katalin505 , utilizator 20:23, 22 Aprilie 2013
Buna ziua,

Cititi va rog acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...
Numai bine
Multumesc. O zi placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in d 101 cheltuieli nedeductibile ancutaj ancutaj Am urmatoarea situatie: la intocmirea bilantului si a declaratiei 101 pe 2013, am constatat ca in anul 2012 am inclus la cheltuieli nedeductibile o valoare ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 1-2 1-2 Se depune declaratia 101 pentru ianuarie 2013, la firmele care au trecut cu data de 01.02.2013 la microintreprinderi? (vezi toată discuția)
Impozit pe profit mamon mamon Buna dimineata! Am declarat in D100 tot impozitul aferent trim 4.Pot depune rectificativa la aceata D100,in care sa declar acelasi impozit declarat pe trim ... (vezi toată discuția)