avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie vanzare stradala Bucuresti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie vanzare stradala Bucuresti

Buna ziua!Am nevoie de o lamurire in legatura cu obtinerea autorizatiei de vanzare stradala:
1. Se obtine de la primaria sectorului unde vreau sa vand sau de la primaria unde am sediul social?
2. Cat costa?
3. Care este procedura?Cat dureaza?Ce formulare trebuie completate?

Daca sunt si alte detalii care trebuie sa le stiu va rog frumos sa imi spuneti.

P.S.: Detin societate comerciala dar as dori autorizatie pentru mai multe locatii.As putea face contract de colaborare pe baza de comision pentru 2-3 persoane pe perioada de doua saptamani sau o luna?

Alte discuții în legătură

Dacã se poate rãspuns urgent mefi mefi Doresc să ştiu ce acte trebuie şi unde anume să mă adresez pentru a deschide o firmă de PFA ( PERSOANÃ FIZICÃ AUTORIZATÃ ).Am un spaţiu la părinţi ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru obtinerea autorizatiilor de functionare a unui srl hillfingerr hillfingerr Buna ziua, Am inteles ca as avea nevoie de urmatoarele autorizatii. 1.autorizatiei de functionare de la primarie (acord exercitii ... (vezi toată discuția)
Vizita la finante si la primarie dupa inregistrare firma la onrc bogdanene06 bogdanene06 buna ziua, impreuna cu inca o persoana am infiintat un srl care are ca obiect de activitate \"comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)