Am depus actele pentru obtinerea unui aviz de urbanism la primaria sector 3, pentru atribuirea unui loc cu vanzare intr-un parc.( mentionez ca este al-4 lea in care ar trebui sa imi desfasor activitatea)
Au trecut 3 luni de zile si nu am primit niciun raspuns.( cu toate ca pe inregistrarea facuta este trecut termen 30 zile),
Din cate stiu exista o intelegere tacita, adica daca nu primesc un raspuns, in decurs de 30 zile, cererea se considera acceptata. Este adevarat acest lucru si daca da cum procedez mai departe pt. a-mi desfasura in liniste activitatea fara a fi``izgonit`` sau demolat!!
Buna ziua!
Eu zic, mai degraba sa mai afaceti o adresa catre Primarie si sa le "amintiti" de cererea d-voastra....
Nu de alta, dar cei ce va vor verifica nu cred ca vor tine cont de faptul ca nu ati primit raspuns in 30 de zile si va trebui sa purtati un adevarat razboi sa le dovediti asta dupa ce va vor sanctiona....
Spatii verzi
marinelapedestru
Am mai pus aceasta intrebare si nimeni nu mi-a raspuns,nu pot sa cred ca nimeni ,chiar nimeni nu este intr-o situatie ca a mea,vreau sa construiesc pe terenul ... (vezi toată discuția)