avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte prestari servicii

Am o societate comerciala care a incheiat un contract de inchiriere a unui obiectiv(fabrica de paine) ce apartine unei societati intrate in faliment,obiectiv situat in aceeasi curte cu societatea respectiva.Dupa obtinerea tuturor autorizatiilor de functionare si comercializare,ma lovesc de refuzul celor de la Distrigaz care refuza sa -mi incheie un contract de furnizare gaze pe societatea mea,pana ce eu nu achit intreaga datorie pe care societatea care mi-a inchiriat spatiul o are la Distrigaz Este corecta aceasta pozitie pe care o consider una de forta a Distrigaz? Este sau nu un abuz ?Daca da,va rog invatati-ma ce sa fac,unde sa reclam pe cine si pentru ce fapta?
Cel mai recent răspuns: manimani09 , utilizator 07:21, 18 Aprilie 2013
Punctul de consum este purtator de debite, de aceea cei de la Distrigaz refuza sa va incheie un nou contract. In contractul de inchiriere ar fi trebuit introdusa o clauza prin care locatorul se obliga sa predea spatiul cu toate utilitatile achitate la zi. E doar o opinie si cred ca doar cei de la Distrigaz va pot lamurui pe deplin.
Revin si precizez ca este vorba de creante la G.D.F.,si cuprinse in tabelul definiv al creditorilor intocmit de societatea falimentara cf.Legii85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de preemptiune spatiu comercial blueskytr blueskytr BUNA ZIUA, reprezint o societate comerciala care a inchiriat un spatiu de la societatea NEGOIU SA, in contractul de inchiriere scrie ca locatatul are drept ... (vezi toată discuția)
Solicitare punct de vedere dogarisimo dogarisimo Am avut un contract de inchiriere cu o societate comerciala. I-am permis sa isi treaca toate utilitatile pe numele societatii, iar dupa o perioada contractul a ... (vezi toată discuția)
Reparatie regie proprie. se acorda tva-ul? AndreiHeresanu AndreiHeresanu Buna ziua. Din pacate am ajuns sa am o problema cu societatea de asigurari la care am incheiat asigurarea RCA. Acum 2 ani am fost implicat intr-un accident ... (vezi toată discuția)