buna , sunt administrator al unui i.i ,mai exact comercializez popcorn si vata de zahar pe stada in rulota special amenajata, de curand am avut un control operativ opc si in urma controlului am primit o amenda de 2000 de lei deoarece pe saculetul de popcorn cumparat din metro nu se mai vedea data de expirare ,(mentionez saculetul de 5kg era sigilat) si sin baza acestei nereguli mi sa aplicat amenda. eu am prezentat factura si declaratia de conformitate si am demonstrat ca nu are cum sa fie expirat dar amenda tot mi sa intocmit. am mers la metro si am cerut in baza facturii dete despre lot si mi sa eliberat o declaratie care insoteste lotul din care am cumparat ca fiind valabil . INTREBAREA MEA E:- sa fac contestatie ? as avea sanse sa castig acest proces?
buna din nou ,mai am o nelamurire... am descoperit ca pe procesul verbal mai am 2 avertismente ( ca nu detineam echipament cu ecuson si nu aveam date de identificare a firme-i) . lucru total neadevarat . IN 12.04/13 si mi-a inmanat o invitatie pentru data de 15.04/13.la sediul opc, am onorat invitatia si mi-a intocmit procesul verbal .INTREBARE:- este normal sa fiu controlata de o singura persoana ? nu ar trebui sa fie 2 pers. sau macar la rubrica de martori sa fi mentionat pe cineva?...? un trecator... etc...
Opc-problema.
nelu_nedi
in data de 23.09.2009 am primit o vizita la un punct de lucru al firmei dintr-un sat
de linga Bucuresti vizita a primit-o vinzatoarea eu mergind de cel mult o ... (vezi toată discuția)