Spuneti-mi va rog daca in perioada de preaviz mai trebuie sa semnez acte, bonuri, daca pot primi sanctiuni si convocatoare pentru cercetare disciplinara?si ce pot pati daca refuz semnarea de convocator pentru cercetare disciplinara?
Conform Art. 81din Codul Muncii
(5) Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.
Deci, in perioada de preaviz, aveti obligatia de a executa toate atributiile conform Fisei de Post. Pentru neindeplinirea obligatiilor de servici, angajatorul va poate sanctiona disciplinar.
Refuzul de a semna convocatorul la comisia de disciplina va putea avea ca efect trimiterea convocarii prin posta cu confirmare de primire .. de asemenea, refuzul primirii în mod personal a convocarii se va consemna într-un proces verbal care va fi semnat de reprezentantul angajatorului și de martori.
Fisa postului :
mariuca4
Eu nu am semnat fisa postului in ziua in care am primit-o deoarece am dorit sa vad cateste de bine intocmita. Nici nu mi-a cerut nimeni atunci acea semnatura ... (vezi toată discuția)