avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ajutor - obligatii in perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ajutor - obligatii in perioada de preaviz

Spuneti-mi va rog daca in perioada de preaviz mai trebuie sa semnez acte, bonuri, daca pot primi sanctiuni si convocatoare pentru cercetare disciplinara?si ce pot pati daca refuz semnarea de convocator pentru cercetare disciplinara?
Cel mai recent răspuns: Gabitant , utilizator 17:50, 18 Aprilie 2013
Conform Art. 81din Codul Muncii
(5) Pe durata preavizului contractul individual de munca continua sa isi produca toate efectele.
Deci, in perioada de preaviz, aveti obligatia de a executa toate atributiile conform Fisei de Post. Pentru neindeplinirea obligatiilor de servici, angajatorul va poate sanctiona disciplinar.
Refuzul de a semna convocatorul la comisia de disciplina va putea avea ca efect trimiterea convocarii prin posta cu confirmare de primire .. de asemenea, refuzul primirii în mod personal a convocarii se va consemna într-un proces verbal care va fi semnat de reprezentantul angajatorului și de martori.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetarea prealabila - dreptul muncii tres_jolieee tres_jolieee buna. vreau sa va intreb: unui salariat i s-a desfacut disciplinar contractul individual de munca. invitatia la cercetarea prealabila s-a formulat in scris ... (vezi toată discuția)
Fisa postului : mariuca4 mariuca4 Eu nu am semnat fisa postului in ziua in care am primit-o deoarece am dorit sa vad cateste de bine intocmita. Nici nu mi-a cerut nimeni atunci acea semnatura ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara Simion Ioana Cristina Catalina Simion Ioana Cristina Catalina O cercetare disciplinara poate fi initiata pe baza unei petitii cu caracter general? In cuprinsul convocarii unui salariat de catre comisia de cercetare ... (vezi toată discuția)