Buna, va rog sa ma sfatuiti daca puteti:ocup o functie de conducere intr-o intreprindere, adica seful unei sectii de productie.In urma unor rapoarte de productie, bilanturi lunare au fost inregistrate unele lipsuri.Nu am gestiune si nici alte atributii de agest gen. Mi s-a impus plata unei sume enorme, doar mie personal, nu sefilor mei ierarhici care raspund, nu subordonatilor mei, ci doar mie.Initial am avut tendinta de a accepta ( am fost si amenintata de patron ca ma va actiona in instanta daca nu accept), desi era o suma impesionanta, dar ulterior dupa analiza foarte riguroasa am considerat ca nu se merita, am fost foarte nedreptatita si foarte umilita, acuzata de furt fara dovezi, si dupa 11 ani de munca cu mare devotament.Mi-am dat demisia, mi-a fost acceptata cu termen de preaviz si in aceeasi zi mi s-a trimis convocator pentru cercetare disciplinara pentru acele lipsuri.Am refuzat sa semnez dar se insista pe toate caile, s-a trimis chiar prin curierat.Ce ma sfatuiti, ce as putea pati?si ce pot pati daca nu semnez convocatorul?Ei nu pot dovedi nicicum vina mea, nu au dovezi, nu am semnat nimic.Multumesc mult.
Test poligraf - abuz?
www1
Sunt angajata in MAI.
De la biroul unde lucrez a disparut un document fara prea mare importanta, neclasificat si util...nimanui. Seful a decretat ca a fost ... (vezi toată discuția)