o rugaminte !
cum sa fac plangere si ce sanse am ptr. anularea pvcc(lipsa rovinietei), deoarece in data respectiva nu eram in locul respectiv si nici nu conduceam autoturismul personal cu acel nr. de inmatriculare ??!!! (poza facuta cat de neclara sa fie incat sa arate alt nr.???)
ps: cate drumuri am de facut si unde ,ca sa rezolv aceasta greseala facuta din prea mult zel ?!X-(
CU RESPECT !
Poti face plangere contraventionala la judecatoria localitatii in raza careia a fost constata contraventia, in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal. Este o actiune scutita de taxa de timbru. Problema e ca, daca introduci actiunea si ti se respinge, va trebui sa achiti amnda intreaga.
in termen de 15 zile de la comunicarea PV formulati plangere contraventionala,la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constata si consemnata contraventia
buna seara !
am ajuns in 23.11.2013 , iar din 7.10.a.c. cand stadiul procesual este pe fond...nu am primit nici un raspuns !!!
Cat se prelungeste judecarea contestatiei ?
....multumesc anticipat !
Buna seara !
Am ajuns in 24.02.2014[
...
Ora estimata: 9:00
Complet: C2 civil Adm
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pentru depunerea raspunsului la intampinare
Document: ]....
DACA IMI PUTETI SPUNE CAT MAI DUREAZA PROCESUL ?!
Amenda rovinieta
Adrian_P
Buna seara.
Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)