avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere împotriva PVCC pentru numãr greșit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere împotriva PVCC pentru numãr greșit în pozã!

o rugaminte !
cum sa fac plangere si ce sanse am ptr. anularea pvcc(lipsa rovinietei), deoarece in data respectiva nu eram in locul respectiv si nici nu conduceam autoturismul personal cu acel nr. de inmatriculare ??!!! (poza facuta cat de neclara sa fie incat sa arate alt nr.???)
ps: cate drumuri am de facut si unde ,ca sa rezolv aceasta greseala facuta din prea mult zel ?!X-(
CU RESPECT !
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 18:21, 5 Martie 2014
În cel mult 60 de zile instanța va fixa primul termen de judecată pentru care veți fi citat. Nu vă poate spune nimeni cât durează un litigiu pentru că asta ar însemna să ghicească viitorul.
Am primit intampinarea cu copia imaginii unde nr.de inmatriculare este f.f.neclar !!!(modelul din pacate este acelasi dar...grila radiatorului este diferita )
ce as mai putea pune la raspunsul la intampinare ???
( o poza a masini mele ar fi acceptata?)
:-/va multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 3 Martie 2014
donpedros, utilizator
revin cu o intrebare :
pozele luate dupa camerele video a cnadnr sunt color sau alb-negru ?
donpedros a scris:
ce as mai putea pune la raspunsul la intampinare ???
( o poza a masini mele ar fi acceptata?)

Da. Poza este, în accepțiunea Codului de procedură civilă, un înscris cu care vă dovediți susținerile din răspunsul la întâmpinare.
Bună seara.
Domnule dacă nu se vede clar numărul de înmatriculare câştigi sigur. Poţi să faci şi o fotografie şi s-o depui la dosar, dar sunt convins că dacă e aşa cum spui, o copie după certificatul de înmatriculare este de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rovignieta dar am contestatie a procesului anterior executarii Sylvian2010 Sylvian2010 buna ziua. Sotia mea a primit o amenda pe rovinieta. procesul verbal a fost facut in 5 luni de la data constatarii contraventiei dar I-a fost adus la ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - instanta competenta amendatu amendatu poti fi contestate amenzile pentru lipsa rovinietei in contencios admnistrativ ? (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)