o rugaminte !
cum sa fac plangere si ce sanse am ptr. anularea pvcc(lipsa rovinietei), deoarece in data respectiva nu eram in locul respectiv si nici nu conduceam autoturismul personal cu acel nr. de inmatriculare ??!!! (poza facuta cat de neclara sa fie incat sa arate alt nr.???)
ps: cate drumuri am de facut si unde ,ca sa rezolv aceasta greseala facuta din prea mult zel ?!X-(
CU RESPECT !
În cel mult 60 de zile instanța va fixa primul termen de judecată pentru care veți fi citat. Nu vă poate spune nimeni cât durează un litigiu pentru că asta ar însemna să ghicească viitorul.
Am primit intampinarea cu copia imaginii unde nr.de inmatriculare este f.f.neclar !!!(modelul din pacate este acelasi dar...grila radiatorului este diferita )
ce as mai putea pune la raspunsul la intampinare ???
( o poza a masini mele ar fi acceptata?)
:-/va multumesc anticipat
Bună seara.
Domnule dacă nu se vede clar numărul de înmatriculare câştigi sigur. Poţi să faci şi o fotografie şi s-o depui la dosar, dar sunt convins că dacă e aşa cum spui, o copie după certificatul de înmatriculare este de ajuns.
Amenda rovinieta
Adrian_P
Buna seara.
Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)