Cazul nostru este urmatorul: avem un angajat care desi a indeplinit de aprox.2 ani varsta si stagiul complet pentru pensionare, nu a dorit sa se pensioneze cu nici un chip si doar luna aceasta, la insistentele conducerii firmei si in conditiile in care se pune problema concedirii colective ,si-a depus dosarul de pensionare . Desigur ca angajatorul ii putea desface c.i.m. inca de acum 2 ani in baza dispoz.art.61 lit.e C.M. dar nu a facut-o din motive pe care nu le voi comenta aici. Intrebarea mea este urmatoarea: angajatorul mai poate sa-i desfaca acum c.i.m. in baza art.mentionat mai sus sau este obligat sa-l mentina ca salariat pana la aparitia deciziei de pensionare?
Stiu, de aceea am si scris ca decizia de pensie se comunica numai beneficiarului! Beneficiar care, chiar daca o primeste, poate sa va spuna ca n-a primit-o si, in acelasi timp, sa ridice linistit pensia (si salariul, evident).
Nu stiu daca stau casele de pensii "drepti" in fata cererilor de amanare a emiterii deciziilor de pensie, dar va puteti interesa si dvs., periodic, daca decizia a fost emisa sau nu.
Puteti face si cerere scrisa si puteti trimite un delegat al firmei in audienta la directorul care are in subordine activitatea de pensii.