avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amenda rovienieta leasing
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amenda rovienieta leasing

Buna ziua,

Am primit recent prin posta o amenda rovinieta pt un autoturism iesit din leasing care a intrat in posesia firmei, dar rovinieta mai era valabila.

Cum pot contesta amenda din moment ce vinieta mai era valabila ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:11, 21 Aprilie 2013
Formulaţi plângere împotriva procesului - vebal de sancţiune contravenţională arătând că la data constatării sancţiunii aveaţi vigneta plătită. Anexaţi copie după chitanţa de plată a contravalorii vignetei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda vigneta combatserv combatserv Am primit amenda 420 lei pentru o vigneta valabila dar care nu se afla la masina verificata.Mentionez ca masina verificata este un camion de 40 tone.Articolul ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)
Amenda vigneta amenzi amenzi Astazi am primit procesul verbal de amenda pt lipsa vigneta in data de 16/04/2016. Nu stiu daca aveam sau nu fiindca e vigneta anterioara si nu am ... (vezi toată discuția)