avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale se poate modifica orarul de functionare ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

se poate modifica orarul de functionare ?

Buna ziua.

As dori sa stiu daca se poate modifica orarul de functionare cu alte intervale orare decat cele declarate cand s-a aprobat autorizatia de functionare de la primarie. Trebuie o alta autorizatie/aprobare sau se poate modifica dupa bunul plac? Am cautat pe site-ul primariei la hotararile consiliului local,nu am gasit nicio informatie. Pe de alta parte sunt nedumerita pentru ca sunt mgazine unde se schimba orarul destul de des,in functie de sezon,de exemplu.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: deliandiana , utilizator 12:12, 18 Aprilie 2013
Daca modificarile de program sunt in interiorul intervalului orar permis de lege, puteti sa le faceti dupa necesitati. Daca vreti sa fiti impacata 100%, notificati primaria asupra acestui lucru. Nu cred ca este obligatoriu, insa daca nu va vor da un raspuns negativ, nici nu va vor mai putea intreba "de sanatate" ulterior, in caz de control.
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
mediator_comeaga, utilizator
Multumesc mult pentru raspunsuri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu comercial trecut in cf ca si alimentatie publica-bar enoon enoon Inchiriere spatiu comercial trecut in CF ca si ALIMENTATIE PUBLICA-BAR catre firma cu domeniul de activitate CAEN 5610 - Restaurante: este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Autorizatie punct de lucru maferdi maferdi Bunaziua. Problema mea e simpla dar delicata. Dupa ce am depus tot la ORC si apoi la primarie, am achitat o taxa de 100 ron pt autorizatie si mi s-a dat un ... (vezi toată discuția)
Consecinte nerespectare program de functionare paunescusorin paunescusorin Referitor la programul de functionare al anumitor prestatori de servicii.Care este legislatia in vigoare si ce efecte poate avea ,daca o Soc.Com.,din lipsa de ... (vezi toată discuția)