avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Auto pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Auto pe firma

Buna ziua ,daca am vandut unui cetatean roman un auto din Germania care acolo a fost pe firma si aici eu nu am stiut ca a fost pe firma avand dupa acceia confirmarea dupa ce sa vandut auto la un cetatean care a depus o plangere penala de inselaciune ,masina nu are nici cel mai mic defect si actele chiar daca a fost pe firma I se va intocmi corect pentru inmatriculare pe ro .ce demersuri as avea ,1as putea sa ai restituez bani fara nici o problema dar nu vad care ar fi inselaciunea care iam facuto pentru ca actele I se va da correct pentru a o inmatricula ,tin sa precisez ca masina nu are nici cel mai mic defect tinand-o la el acasa o noapte de proba si o zi .
sa facut si process verbal de vanzare cumparare intre mine si cetateanul care a cumparato totul legal .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:20, 21 Aprilie 2013
Cine era proprietarul autoturismului? Dumneavoastră sau firma?
Vă rog frumos reformulaţi întrebarea folosind semne de punctuaţie, aţi scris o frază de la început la sfârşit şi nu se înţelege nimic pentru a vă putea oferi un răspuns util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto fără talon Claudiu100778 Claudiu100778 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata pe romania dar mentionat in certificat ca a fost instrainata. ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara tuturor. Am si eu urmatoarea problema; am vandut masina mea la schimb cu o alta masina zilele acestea. Cel care mia vandut masina nu era ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)