avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Auto pe firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Auto pe firma

Buna ziua ,daca am vandut unui cetatean roman un auto din Germania care acolo a fost pe firma si aici eu nu am stiut ca a fost pe firma avand dupa acceia confirmarea dupa ce sa vandut auto la un cetatean care a depus o plangere penala de inselaciune ,masina nu are nici cel mai mic defect si actele chiar daca a fost pe firma I se va intocmi corect pentru inmatriculare pe ro .ce demersuri as avea ,1as putea sa ai restituez bani fara nici o problema dar nu vad care ar fi inselaciunea care iam facuto pentru ca actele I se va da correct pentru a o inmatricula ,tin sa precisez ca masina nu are nici cel mai mic defect tinand-o la el acasa o noapte de proba si o zi .
sa facut si process verbal de vanzare cumparare intre mine si cetateanul care a cumparato totul legal .Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:20, 21 Aprilie 2013
Cine era proprietarul autoturismului? Dumneavoastră sau firma?
Vă rog frumos reformulaţi întrebarea folosind semne de punctuaţie, aţi scris o frază de la început la sfârşit şi nu se înţelege nimic pentru a vă putea oferi un răspuns util.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto fără talon Claudiu100778 Claudiu100778 Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata pe romania dar mentionat in certificat ca a fost instrainata. ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara tuturor. Am si eu urmatoarea problema; am vandut masina mea la schimb cu o alta masina zilele acestea. Cel care mia vandut masina nu era ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata in italia jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna seara am si eu o intrebare: Am vandut si eu o masina inmatriculata in Italia ,si nu stiu ce acte imi trebuie sa o radiez. Imi trebuie numerele?Trebuie sa ... (vezi toată discuția)