Buna ziua ,daca am vandut unui cetatean roman un auto din Germania care acolo a fost pe firma si aici eu nu am stiut ca a fost pe firma avand dupa acceia confirmarea dupa ce sa vandut auto la un cetatean care a depus o plangere penala de inselaciune ,masina nu are nici cel mai mic defect si actele chiar daca a fost pe firma I se va intocmi corect pentru inmatriculare pe ro .ce demersuri as avea ,1as putea sa ai restituez bani fara nici o problema dar nu vad care ar fi inselaciunea care iam facuto pentru ca actele I se va da correct pentru a o inmatricula ,tin sa precisez ca masina nu are nici cel mai mic defect tinand-o la el acasa o noapte de proba si o zi .
sa facut si process verbal de vanzare cumparare intre mine si cetateanul care a cumparato totul legal .Va multumesc .
Cine era proprietarul autoturismului? Dumneavoastră sau firma?
Vă rog frumos reformulaţi întrebarea folosind semne de punctuaţie, aţi scris o frază de la început la sfârşit şi nu se înţelege nimic pentru a vă putea oferi un răspuns util.
Auto fără talon
Claudiu100778
Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc ... (vezi toată discuția)