avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Auto fără talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Auto fără talon

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situtie: am cumparat (sau mai precis vreau sa cumpăr - precizez ca nu pretul ma tentează ci masina in sine, mi o doresc și nu mai găsesc alta in Romania) un auto fără talon. Auto este înmatriculat în Ro, a fost vândut de catre ultimul proprietar înscris în carte unui cetățean german, iar eu am cumparat o de la acest cetățean german. Ultimul proprietar a eliberat si certificat fiscal acestui cetățean german, care mi l a dat mie. Tot acest cetățean german a reușit cumva să piardă talonul (am verificat, nu este reținut de către poliție sau alte autoritati). Actele pe care le am sunt urmatoarele: cartea auto, contract v-c cu fiscal intre proprietarul din carte si cetățeanul german, contract intre mine si acest cetățean german. O pot înmatriculat în aceste condiții pe numele meu? Daca da, de ce alte as avea nevoie? Va multumesc cu anticipație.
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
Claudiu100778, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:50, 21 Decembrie 2018
Este obligatoriu ca cetateanul care figureaza drept proprietar al vehiculului sa faca demersuri pentru eliberare talon nou

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto din 2001 inmatriculat in ro in 2006 nu o pot inscrie pe numele meu. dvm dvm Salut.Am si eu o mare problema.In decembrie 2013 am cumparat un opel agila inmatr.in Ro in 2006.Am fost la rar pt. emisia de noxe care nu era trecuta in carte ... (vezi toată discuția)
Inscriere masina fara talon Simina12 Simina12 Am cumparat o masina inscrisa pe Bucuresti. Masina a fost cumparata de 3-4 persoane dupa proprietarul masinii , nu am fiscalul de la proprietarul masinii si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Laurentiu A8900 Laurentiu A8900 Buna ziua,ma confrunt cu urmatoarea situatie...am cumparat un autoturism, am facut contract de vanzare cumparare,dar nu l-am inmatriculat deoarece s-a stricat ... (vezi toată discuția)