Am cumparat o masina inscrisa pe Bucuresti. Masina a fost cumparata de 3-4 persoane dupa proprietarul masinii , nu am fiscalul de la proprietarul masinii si prima persoana care a cumparat-o de la proprietar (cel care este scris in talon ). De curand am pierdut talonul masinii si nu pot da de propietar ! Cum pot inscrie masina fara talon ?
In lipsa talonului nu puteti inmatricula vehiculul
Daca dv nu detineti contract vanzare cumparare incheiat cu proprietarul din CIV,nu detinreti nici certificat fiscal si nici fisa de radiere auto-care sunt obligatorii pentru finalizat procedura inmatriculare auto
Desfasurati demersuri sa contactati proprietarul din CIV care detine calitatea sa solicite eliberarea unui nou talon
Bună ziua, am cumpărat o mașină și în termen de 30 de zile din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe numele meu. Am făcut un accident și am făcut totul amiabil dar mașina mea are daune totale nu mai pot circula cu ea. Vreau sa o radiez dar eu sunt al 4 propietar, ultimul propietar nu vrea sa o radieze el cum sa procedez? Mulțumesc anticipat ll
Radiere vehicul
Roby1967
Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Radiere masini
Hamarsold1234
Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)