avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere masina fara talon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere masina fara talon

Am cumparat o masina inscrisa pe Bucuresti. Masina a fost cumparata de 3-4 persoane dupa proprietarul masinii , nu am fiscalul de la proprietarul masinii si prima persoana care a cumparat-o de la proprietar (cel care este scris in talon ). De curand am pierdut talonul masinii si nu pot da de propietar ! Cum pot inscrie masina fara talon ?
Ultima modificare: Vineri, 21 Iulie 2017
Simina12, utilizator
In lipsa talonului nu puteti inmatricula vehiculul
Daca dv nu detineti contract vanzare cumparare incheiat cu proprietarul din CIV,nu detinreti nici certificat fiscal si nici fisa de radiere auto-care sunt obligatorii pentru finalizat procedura inmatriculare auto
Desfasurati demersuri sa contactati proprietarul din CIV care detine calitatea sa solicite eliberarea unui nou talon
Bună ziua, am cumpărat o mașină și în termen de 30 de zile din cauza pandamiei nu am reușit sa o trec pe numele meu. Am făcut un accident și am făcut totul amiabil dar mașina mea are daune totale nu mai pot circula cu ea. Vreau sa o radiez dar eu sunt al 4 propietar, ultimul propietar nu vrea sa o radieze el cum sa procedez? Mulțumesc anticipat ll

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)