avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii fiscale II neplatitoare de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii fiscale II neplatitoare de TVA

I.I. fosta platitoare si acum neplatitoare deTVA. Comert on-line. Fara angajati. Asociatul unic este pensionar. Incadrata la venituri comerciale, cu determinarea venitului net in sistem real. Ce declaratii trimestriale trebuie sa depuna?
Cel mai recent răspuns: costachel , utilizator 16:26, 19 Aprilie 2013
Pentru ca nu mai sunteti platitor de tva, nu mai trebuie sa depuneti la trimestru declaratia 300 si 394.
A ramas doar sa platiti fara sa depunti declaratii in timpul anului, ratele trimestriale la impozitul pe venit si la sanatate asa cum sunt ele redate in decizia de impunere care v-a venit. La pensie nu platiti pentru ca sunteti pensionar.
Pana pe 25 mai sa depuneti declaratia 200 cu rezultatul financiar al anului trecut.
Multumesc pentru raspuns si ma scuzati ca abia azi l-am citit. Cu stima, Costachel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interprindere individuala Andrey23 Andrey23 Am fost la camera de comert am deschis un II am luat certificatul de inregistrare si cel constatator si as vrea sa stiu ce trebuie depus la finante si cum se ... (vezi toată discuția)
Documente pfa aiurelu36 aiurelu36 Am un pfa din 2008 sunt platitor de tva,tin contabilitatea in sistem real.Ce documente ,taxe si impozite trebuiesc depuse si platite la finante,sanatate etc.. (vezi toată discuția)
Declaratii ii Mihai-Andrei Mihai-Andrei Buna ziua! Am infiintat in octombrie 2014 o II (sistem real, platitoare TVA la incasare, inchiriere auto). Am depus 220 si 070. Prin decizia de impunere mi ... (vezi toată discuția)