avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare lemn prelucrat catre societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare lemn prelucrat catre societati

Detin un SRL neplatitor de TVA, Am facut un import din China de lemn, Am cod CAEN 1623 (fabricarea de elemente de tamplarie si dulgherie)
Pot vinde lemn prelucrat la firme? Daca nu... cum pot face aceasta?
Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
wohka, utilizator
Cel mai recent răspuns: S.C. EXPERT EVAL SOLUTIONS S.R.L. , Contabil 10:44, 23 Aprilie 2013
Din cate stiu eu din CAEN 1610 este pentru prelucrare lemn(cherestea etc.)
Cel mai bine este sa intrati in posesia unui CAEN explicat(Institutul de statistica a publicat unul) in care se explica fiecare cod in detaliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen 1610(fost 2010),o nelamurire ghitaiancu ghitaiancu Buna ziua,firma mea are codul caen 1610,respectiv am un uscator de cherestea,cu care de 5 ani, cumpar usuc si vand cherestea ,diverse esente aproximativ 40 mc ... (vezi toată discuția)
Cod caen 2008 Ioana Aurora Ioana Aurora Buna ziua, As dori sa aflu la ce cod caen conform noilor coduri caen 2008 se incadreaza activitatea de productie a peletilor si brichetilor pentru foc - ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt activitati de tamplarie adela05 adela05 Ce cod caen pot sa folosesc pt activitati de tamplarie? (vezi toată discuția)