Cum pot recupera banii de la expertul pe care l-am angajat în proces şi a favorizat prin raport pe pârât, modificând datele din tabelul parcelar emis de primărie. Pârâtul a inclus o parte din terenul meu în parcela lui vecină cu a mea şi apoi l-a vândut. În felul acesta mă obligă să-mi amplasez parcela altfel decât cum a fost pe vechiul amplasament, şi să intru în conflict cu vecinii din partea opusă,n deoarece îmi reconstitui suprafaţa intrând în parcela lor
Pentru proces_ro si courvoisier
Deschideti discutii noi, in cadrul unei discutii deschise anterior de un alt utilizator, situatie in care cei ce raspund la intrebarile dvs. pot fi derutati.
In acelasi timp, nu cititi cu atentie mesajele deja transmise de catre consultanti/ moderatori.
Pentru a nu fi nevoit sa sterg aceste comentarii, va sfatuiesc sa comentati la discutiii deja deschise, numai daca puteti aduce elemente noi, in folosul utilizatorului care a deschis discutia. Pentru restul de comentarii/ nelamuriri pe care le aveti/ intrebari de pus, etc.va sfatuiesc sa deschideti discutii noi.
Taxe expertize
florescu58
Doresc sa aflu , daca taxele pentru expertize ( contabila , auto , imobiliara , valoarea unui teren ) in cazul partajului sunt fixe sau difera in functie de ... (vezi toată discuția)