avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune contract de concesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune contract de concesiune

Am incheiat un contract de concesiune cu Primaria din orasul in care locuiesc, prin care am concesionat un teren. As vrea sa va rog sa aveti amabalitatea de a ma sprijini in aflarea raspunsului corect : pot cesiona contractul de concesiune in favoarea unei terte persoane, deoarece nu mai doresc sa construiesc nimic pe terenul concesionat. Cunosc faptul ca subconcesionarea este interzisa. Dar cesiunea este legala? care este temeiul legal.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 20:04, 26 Februarie 2009
Nu aveţi temei legal pentru un astfel de act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa de primarie prin directia venituri are caracterul unui act administrativ Andreea Istrate Andreea Istrate Cer o parere. S-a incheiat un contract intre o firma privata si Consiliul local pt construirea unor blocuri. Terenul a fost concesionat firmei pe durata ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil stirbu67 stirbu67 Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot vinde unei terte persoane, un imobil pe un teren concesionat de la Primarie, pe 49 de ani (taxa concesiune achitata ... (vezi toată discuția)
Teren concesionat, cedare concesiune clepo clepo Subiectul este un teren concesionat de primarie unei persoane , sa o numim A. Terenul este concesionat pe o perioada de 49 ani Persoana A mi-a cedat ... (vezi toată discuția)