avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Somatie de schimbare denumire societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Somatie de schimbare denumire societate

Buna ziua tuturor,

O firma ne someaza sa ne schimbam denumirea societatii deoarece are marfa inregistrata cu denumirea noastra. este posibil asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 09:02, 19 Aprilie 2013
Cum adică are marfa înregistrată cu denumirea dumneavoastră?
Nu se poate face o somaţie în acest sens, atribuirea denumirii unei societăţi se face respectându-se o procedură, se verifică disponibilitatea numelui, se face rezervarea de denumire, la constituire se verifică valabilitatea denumirii etc.
Verificaţi de curiozitate care dintre societăţi a fost constituită prima.
culmea firma nici nu este din Romania. ne-am trezit cu somatie cum ca ei au marca inregiatrata intenationala fix cu denumirea noastra. asta ma intreb si eu ce legatura au una cu alta. multumesc.
Răspundeţi-le că denumirea societăţii dumneavoastră a fost atribuită conform prevederilor legale în vigoare existente în legislaţia societăţilor din România cu respectarea proceduriilor.
Nu au decât să dea în judecată statul român că a aprobat constituirea unei societăţii cu un nume preferat de ei.
Apropo, au făcut dovada înregistrării internaţionale a denumirii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu marca inregistrata vs nume comercial eduardjs eduardjs Salutare. Acum jumatate de an am inregistrat FLX SRL cu obiect de activitate principal CAEN 6202. Adineauri am primit o scrisoare de la litigations @ ... (vezi toată discuția)
Marca comunitara vs marca nationala! 2006 vs 2005 SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL SC MARCULESCU&ASOCIATII SRL Stimati colegi, cum mai multe opinii si sfaturi avizate sunt de folos, va rog sa va exprimati punctul de vedere cu privire la urmatorul aspect: o societate ... (vezi toată discuția)
Somatie schimbare denumire firma floringhetu floringhetu Buna seara, O firma ne someaza sa ne schimbam denumirea societatii deoarece are marca inregistrata cu denumirea noastra. Este posibil asa ceva? mai mult ne ... (vezi toată discuția)