avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenajare loc special pentru cainii de companie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenajare loc special pentru cainii de companie

As dori sa stiu care este legislatia care reglementeaza amenajarea unui loc special pentru cainii de companie (locuiesc in Sectorul 1, A.D.P.-ul a amenajat un astfel de loc la o distanta de cca 6m de bloc, ceea ce genereaza disconfort fonic)
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Enya7 , utilizator 13:19, 22 Iulie 2018
Caini de companie sau fara stapan?
De cand a inceput autoritatea publica locala sa aloce fonduri si spatii pentru animalele de companie,care se prezuma ca au stapani??
A fost amenajat pentru cainii de companie, la cererea expresa a detinatorilor de animale ce locuiesc in zona.
Si eu locuiesc in sectorul 1 ,dar nu am auzit de astfel de implicare din partea autoritatii
Daca intampinati neajunsuri cauzate de zgomotul animalelor de companie,initial se impune sa discutati cu responsabilii spatiului respectiv,care detin obligatia sa respecte atat normele de igiena cat si dispozitiile L nr 61/1991 republicata
Nu ati precizat programul si daca animalele de companie sunt supravegheate de angajati ai ADP sau numai de stapanii lor
Multumesc mult pentru raspunsuri.

Din pacate, nu cunoastem proprietariul terenului respectiv, dar cert este ca nu se poate construi pe el (este subtraversat de conducte Radet). Asa ca ADP a montat 2 banci, a pus 10 dale ca alee, 3 cosuri de gunoi si ... iata parcul pentru cainii de companie si stapanii lor!
Au fost facute numeroase sesizari (catre Politia Locala, ADP Sector 1) dar nu am avut niciun rezultat, nici macar nu au montat o placuta indicatoare cu programul "de vizitare".
In timpul verii este zgomot destul de mare, pana tarziu in noapte.
Voi intreba si la Ministerul Mediului daca exista vreo reglementare in ceea ce priveste amplasarea fata de alte imobile.
Pt ynocentta - Nu inteleg afirmatia dvs., adica detinatorii de animale de companie nu sunt platitori de taxe si impozite?? Nu au dreptul la asigurarea unor conditii decente pt a permite animalelor sa faca miscarea necesara, in conditii de siguranta mai alles pt cei care nu suporta cainii si care sunt in numar atat de mare in aceasta tara? Credeam ca rolul unui consultant este de a oferi consutanta juridica, nu de a emite pareri personale. Sau poate m-am inselat si sunteti doar vizitator?
Ultima modificare: Duminică, 22 Iulie 2018
Enya7, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu vecinii Dic84 Dic84 Buna ziua, Vreau sa va cer un sfat, daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti ce pot face intr-o situatie care ma face sa ma gandesc la lucruri urate, dar incerc ... (vezi toată discuția)
Problema caine vecina cme2097 cme2097 Buna ziua, vecina care locuieste sub mine isi lasa cainele incuiat, fara nici un fel de supraveghere, de la primele ore ale diminetii si pana seara tarziu, ... (vezi toată discuția)
Strangerea din zonele publice si administrarea cainilor fara stapan ContSters312482 ContSters312482 Locuiesc in judetul Ilfov, in una din localitatile din apropierea Bucurestiului. Din pacate, si aici sunt multi cainii fara stapan care misuna pe strazi si ... (vezi toată discuția)